середа, 2 травня 2012 р.

Screen sharing tools

Toegang op afstand voor bedrijven

Toegang op afstand - krachtig kleine bedrijven toegang op afstand toolsPC 5.0.2

delen van het scherm hulpmiddel

www.access-remote-pc.com


Screen sharing tools vnc prijs

Platform: Windows 95/98/ME/NT/2000/2003/XP


Bureau van de LAN:


Controle over het internet:


Toegang op afstand - krachtige kleine bedrijf toegang op afstand toolsPC 5.0.2 kun je bureaublad vast te leggen en volledige toegang te krijgen tot elke PC, als de server onderdeel van dit programma vanaf een andere computer (afb. 6). Merk op dat de pc is geïnstalleerd op de beheerde server-side programma's, en op de computer waarin je - de client. Wanneer u de server deel van het programma op hun computers te installeren op een afstandsbediening te zijn, stelt u de gebruikersnaam voor die vergunning hebben verleend voor beheer op afstand, en een wachtwoord.


Toegang op afstand voor bedrijven

gebruik van het programma Access Remote - krachtige kleine bedrijven toegang op afstand toolsPC


Wanneer de afstandsbediening sdkof de computer werk is een lokale gebruiker niet geblokkeerd is en dat de computer wordt gecontroleerd van buitenaf, maar ook over wie precies de computer bestuurt, kan een lokale gebruiker vindt het pictogram in het systeemvak. Daarnaast is de server deel van het programma maakt het mogelijk om uit te schakelen alle externe gebruikers op de PC, wachtwoorden wijzigen, statistieken bekijken van elke sessie, de afstandsbediening.


Toegang op afstand - krachtige kleine bedrijven toegang op afstand toolsPC 5.0.2 kent twee modi: een vorm van volledige remote control sdkof PC en monitor-modus.


De nadelen van deze tool onder meer het onvermogen om gelijktijdig meerdere pc's op afstand te beheren met een enkele interface. U kunt echter tegelijk draaien meerdere sessies van de aansluitingen (elke sessie in een venster), en dan is het mogelijk om meerdere externe computers te beheren. Daarnaast is de functie niet ondersteund op afstand installeren van de server deel van het programma (Remote PC Server 5.0.2).


Screen sharing tools remote support tools

Met deze tool kunt u eenvoudig bestanden uitwisselen tussen computers, waarvoor een speciale modus Transfer-bestanden en ondersteunt ook klembord operaties, die wordt gebruikt om klemborden te synchroniseren op lokale en remote pc's, waardoor het makkelijker over te dragen tussen de PC tekstfragmenten. Een ander voordeel van het programma is om encryptie te ondersteunen bij het verzenden van gegevens op het RC4-algoritme met een 160-bits sleutel.

Немає коментарів:

Дописати коментар