понеділок, 9 квітня 2012 р.

VNC-client android - deel 2

Aangepast vnc

Hoe werkt ons programma van kleine bedrijven toegang op afstand:


U moet ten minste twee computers met elkaar verbonden in een LAN of het internet, en natuurlijk ons programma voor kleine bedrijven toegang op afstand, geïnstalleerd op beide pc's.remote desktop voor Android De verbinding tussen de computer kan worden geplaatst op twee manieren:


VNC Viewer

* Directe verbinding: kleine bedrijven toegang op afstand tot een computer met het IP-adres of DNS-naam.


* Online Account Aansluiting: kleine bedrijf toegang op afstand op uw computer via het internet met een web-account en een alias op uw computer. (IP-adres wordt niet gebruikt). In deze modus kunt u omzeilen firewalls, routers en andere obstakels.


Zodra een verbinding is gemaakt, ziet u de computer op afstand, in staat zal zijn om het te besturen met de muis en toetsenbord, en gebruik het delen van bestanden tussen uw PC en afstandsbediening.


VNC-client android - deel 2

Wat en waar te installeren:


Het programma bestaat uit twee modules:


* Host Module - is geïnstalleerd op uw computer die u wilt controleren.


* Admin module - geïnstalleerd op de computer waarin je een PC op afstand ..


Het installatiepakket bevat zowel modules. U kunt de module tijdens de installatie. Indien gewenst kunt u ook de installatie van twee modules op een enkele computer. Om het te installeren, volg de volgende instructies:


A. Ga zitten op de computer, die op afstand wordt bestuurd (Host PC). Download het installatiepakket van onze website op die computer en installeer het op de Host-module.


Twee. Ga terug naar je computer (Admin PC). Download het installatiepakket en installeren op uw computer Admin Module.


Als de Host computer in hetzelfde lokale netwerk als de Admin computer, dan heb je niet nodig om zich rechtstreeks tot een van hen aan de Host-module te stellen, zoals U kan het op afstand installeren, met behulp van de "installatie op afstand". Deze functie is ingebouwd in de Admin-module, en je kunt het draaien in de "Tools".

Немає коментарів:

Дописати коментар